Landhuis Anke

Een unieke plek in Kaprun
Reserveer nu

Over het landhuis

Welkom op onze website van Landhuis Anke in Kaprun. Vanuit het landhuis kijkt u uit over het gezellige dorp Kaprun. De prachtige Kitzsteinhorngletsjer (3203 m) en de Grossglockner (3798 m), onderdeel van het Nationaal park de Hohe Tauern, zijn onze overburen.
Het huis is volledig vrijstaand en bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond is de wellness ruimte (sauna en whirlpool die in overleg gratis kunnen worden gebruikt). Op de eerste verdieping bevinden zich vier appartementen van 2 tot 8 personen.
Op de bovenverdieping ligt het penthouse Maxima, een groot appartement met een schitterende woonkamer in traditioneel Oostenrijkse stijl met keuken en drie slaapkamers. Op de vide van de Maxima is er nog slaapgelegenheid voor 2 personen en verder is er in de gang nog een originele bedstee. In de Maxima kunnen 14 personen overnachten.

In totaal kunnen er in het landhuis 34 gasten gelijktijdig overnachten. Wij doen ons best het iedereen naar de zin te maken. Onze gasten worden dan ook verzocht rekening met elkaar te houden zodat andere gasten geen overlast hebben.

Fred en Anke Reiber
Tel: 0031- 652732730
mail.fred.reiber@outlook.com

Aankomst

Bij aankomst kunnen wij u te woord staan in het Nederlands, Duits, of Engels. Wij informeren u over onze huisregels, gescheiden afval, gebruik van sauna, whirlpool en zwembad. De registratie voor de gemeente wordt dan geregeld, evenals openstaande betalingen. We hanteren een borg van € 200,- bij aankomst. Deze wordt bij vertrek direct teruggegeven indien alles in het appartement in redelijkheid in orde is.
Daarnaast krijgt u informatie voor het desgewenst bestellen van verse broodjes. De broodjes worden elke dag voor 06:30 uur bezorgd, ook op zon- en feestdagen. Bij de entree en in de appartementen vindt u informatie over activiteiten in de omgeving in verschillende talen. Uiteraard helpen wij u graag als u nog vragen heeft.

Het is mogelijk om een hond mee te brengen, tegen een vergoeding van 5 euro per nacht, als de hond geen overlast veroorzaakt voor de andere gasten.

Huisdieren

Het mogelijk om een hond mee te brengen, tegen een vergoeding van 5 euro per nacht, mits ze geen overlast veroorzaken voor de andere gasten. We hebben een beperkt aantal manden, etensbakken en hondendekens beschikbaar.

Restaurants

In Kaprun zijn veel gezellige restaurants.  Alle soorten en prijzen. U bent binnen 200 meter op de piste en daar zit een klein lokaal en zeer gemoedelijk restaurantje, Untereichen van Tony en Anita.

Vissen

Het hele seizoen door kan er in de buurt door jong en oud gevist worden, onder andere op steur (tot 2 meter) en forel. Materiaal is daar te huur.

Paardrijden

Er zijn een drietal maneges in de buurt waar gasten van jong tot oud kunnen paardrijden, in de bak of langs paden en wegen.

Lamatochten

Voor kinderen en ouders, vertrek direct tegenover het landhuis.

Golfen

Op zo’n 3 km afstand ligt een 18 holes golfbaan waar u van harte welkom bent voor een dagje golf.

Wilt u op vakantie op een unieke plek in Oostenrijk?

Reserveer nu

Faciliteiten

⦁ Beperkt aantal parkeerplaatsen (in het hoogseizoen per appartement 1 auto, m.u.v. de Maxima: 2 auto’s)
⦁ Verwarmd zwembad van 45m² in de zomer (gebruik op eigen risico)
⦁ Sauna in overleg
⦁ Whirlpool in de wintermaanden en verder in overleg
⦁ Zonneterras met ligstoelen
⦁ Tuinmeubilair
⦁ Op verzoek hebben we een gas BBQ beschikbaar voor € 10.- per keer. Deze dient wel schoon te worden ingeleverd.
⦁ Elk appartement heeft een TV, een volledig uitgeruste keuken.
⦁ Kinderstoel en kinderbedjes met bedlinnen zijn beschikbaar.
⦁ WIFI is beschikbaar door het gehele huis.