Landhuis Lodges Anke

Een unieke plek in Kaprun
Reserveer nu

Over het landhuis

Welkom op onze website van Landhuis Lodges Anke in Kaprun. Vanuit het landhuis kijkt u uit over het gezellige dorp Kaprun. De prachtige Kitzsteinhorngletsjer (3203 m) en de Grossglockner (3798 m), onderdeel van het Nationaal park de Hohe Tauern, zijn onze overburen.
Het huis is volledig vrijstaand en bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond is de wellness ruimte (sauna). Op de eerste verdieping bevinden zich vijf  appartementen van 2 tot 10 personen. Alle appartementen hebben grote woonkamers in traditioneel Oostenrijkse stijl met deels keuken en mooie slaapkamers.

Wij doen ons best het iedereen naar de zin te maken. Onze gasten worden dan ook verzocht rekening met elkaar te houden zodat andere gasten geen overlast hebben.

Vera – Team we rent
Tel: 0043 664 6358787
we@we-rent-apartments.com

Aankomst

Bij aankomst kunnen wij u te woord staan in het Duits of Engels. Wij informeren u over onze huisregels, gescheiden afval, gebruik van sauna en zwembad. De registratie voor de gemeente wordt dan geregeld, evenals openstaande vragen. Wij hanteren een borg van € 200 op de creditcard bij aankomst. Dit wordt bij vertrek terugbetaald als alles in het appartement redelijk is.
Daarnaast krijgt u informatie voor het desgewenst bestellen van verse broodjes. De broodjes worden elke dag voor 06:30 uur bezorgd, ook op zon- en feestdagen. Bij de entree en in de appartementen vindt u informatie over activiteiten in de omgeving in verschillende talen. Uiteraard helpen wij u graag als u nog vragen heeft.

Het is mogelijk om een hond mee te brengen, tegen een vergoeding van 15 euro per nacht, als de hond geen overlast veroorzaakt voor de andere gasten.

Huisdieren

Het mogelijk om een hond mee te brengen, tegen een vergoeding van 15 euro per nacht, mits ze geen overlast veroorzaken voor de andere gasten. We hebben een beperkt aantal manden, etensbakken en hondendekens beschikbaar.

Restaurants

In Kaprun zijn veel gezellige restaurants. ​Wij adviseren Baumbar, Tafern, Margarethenstein, Kennedi of Dorfkrug. 

Vissen

Het hele seizoen door kan er in de buurt door jong en oud gevist worden, onder andere op steur (tot 2 meter) en forel. Materiaal is daar te huur.

Paardrijden

Er zijn een drietal maneges in de buurt waar gasten van jong tot oud kunnen paardrijden, in de bak of langs paden en wegen.

Lamatochten

Voor kinderen en ouders, vertrek direct tegenover het landhuis.

Golfen

Op zo’n 3 km afstand ligt twee 18 holes golfbaanen waar u van harte welkom bent voor een dagje golf.

Wilt u op vakantie op een unieke plek in Oostenrijk?

Reserveer nu

Faciliteiten

⦁ Beperkt aantal parkeerplaatsen (in het hoogseizoen per appartement 1 auto)
⦁ Verwarmd zwembad van 45m² in de zomer (gebruik op eigen risico)
⦁ Sauna in overleg
⦁ Zonneterras met ligstoelen
⦁ Tuinmeubilair
⦁ Op verzoek hebben we een gas BBQ beschikbaar. Deze dient wel schoon te worden ingeleverd.
⦁ Elk appartement heeft een TV, een volledig uitgeruste keuken.
⦁ Kinderstoel en kinderbedjes met bedlinnen zijn beschikbaar.
⦁ Vrij WIFI is beschikbaar door het gehele huis.