Infinity pool in Kaprun

Infinity pool in Kaprun

Vakantiewoning met zwembad

Een infinity pool boven de daken van Kaprun. Om precies te zijn, het is een zwembad op een helling en geeft onze gasten het gevoel boven de daken van Kaprun te zweven. Men dobbert zacht in het water in de richting van de Kitzsteinhorn, voordat men de blik oostwaarts over de Burcht Kaprun naar het Zeller meer laat dwalen. Al in de stemming? Reserveer hier in de link voor de beste boekingsprijs.

Zomervakantie in Kaprun met zwembad

Velen kennen Kaprun als een wintersportplaats. De meesten vergeten alleen dat een uitstap naar Kaprun in de zomer ook meer dan de moeite waard is. Als de Cote d´Azur te chic is en het strand in Lignano te vol is, kom naar ons Landhuis Lodges in Kaprun. Zo zal de zomervakantie in Kaprun een fantastische zwemvakantie zijn voor het hele gezin. Ook voor alle stellen zijn onze studio’s perfect om ook in het laagseizoen het badseizoen te verlengen.
Onder het motto Puur natuur en voor iedereen die durft: In de nabijgelegen Klammsee Kaprun kan men in het gletsjerwater afkoelen. Hier is de tip voor onze wandelingen, die direct bij het Landhuis beginnen. Ook op de fiets kunt u perfect naar de nabijgelegen meren fietsen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tocht naar het meer van Zell am See. Let op: Een picknickkleed niet vergeten! Hier is de informatie daar over.

Vakantiehuis met infinity pool

 

De inrichting van het zwembad:

 

  • Comfortabele ligbedden/parasols
  • Badhanddoeken op aanvraag
  • Barbecue/Grill mogelijkheid op het terras

 

Waar moet men op letten bij plezier maken in het zwembad?

 

  • Niet inbegrepen: Pool Boy en cocktails. Hiervoor hebben we kleine tafels waarop de koude dranken uit de vakantiewoning kunnen worden geplaatst.
  • We vragen alle gasten die ’s ochtends vroeg willen zwemmen, dit ons te laten weten.
  • Op slechtweerdagen en bij kans op onweer blijft het zwembad gesloten.
  • Honden zijn om hygiënische redenen niet toegestaan ​​in het zwembad. Natuurlijk mag de hond mee naar het zwembad, zolang hij de andere gasten niet stoort. Alles gezien? Hier zijn de hoogtepunten voor alle gasten met hond!

 

De afmetingen van het Zwembad van Landhuis Lodges:

  • Openingstijden: van mei tot oktober
  • Afmeting: 8m x 4m x 1,6m
  • Volume: 50.000 kubieke liter

Veel gestelde vragen:

Zijn er nog meer vakantiehuizen met een zwembad in Kaprun?
Zwembaden vindt men vaker in hotels. Daarom is Landhuis Lodges in Kaprun met zwembad iets bijzonders.
Zijn opblaasbare dieren in het zwembad toegestaan?
Ja, alle soorten zijn welkom. Zolang ze maar niet aan de andere badgasten knabbelen en in de avond weer in hun stal terugkeren.
Is er een badmeester?
Nee, zwemmen is op eigen risico. Vooral voor de ouders is het belangrijk om hun kinderen altijd in de gaten te houden.
Zijn er badhanddoeken aanwezig?
Laat het ons personeel te alle tijden weten.