Vakantiehuis met wellness

Vakantiehuis met wellness

Vakantiewoning met Sauna in Kaprun

In 2021 is onze wellness in het Landhuis gerenoveerd. Na een actieve dag kunt u heerlijk bij 90° ontspannen in onze Finse sauna. Daarna kunt u onder onze regendouche heerlijk afkoelen. Aansluitend kunt u ontspannen liggen in onze rustruimte. Zin om een sauna ronde bij ons te doen? Reserveer dan direct om jou vakantiehuis met wellness veilig te stellen.

FKaprun te maken. In het voorjaar en herfst is ons zwembad gevuld. Goed voor de bloedsomloop. Vanuit het zwembad heb je in ieder geval de spectaculairste uitzichten van Kaprun. Goed zweten! Zeker interresant:

 

  • Ski in-Ski out mogelijkheden bij het vakantiehuis.

De wellnessruimte in Landhuis Kaprun

Sauna

 

Het middelpunt in ons vakantiehuis is de wellnessruimte met onze Finse sauna. Deze sauna bied plaats voor 6 personen. Met de renovatie hebben we een grote deur van glas ingebouwd waardoor de ruimte met een natuurlijke lichtbron wordt gevuld. Deze sauna mag iedere dag zelfstandig aangedaan worden. Om deze in te schakelen hebben we een knop voor de sauna en het licht. Na 30 minuten is de sauna op temperatuur en klaar voor gebruik.

De feiten:

Type: Finse Sauna
Temperatuur: 80°-100°
Luchtvochtigheid: 10%-30%
Capaciteit: 6 Personen
In bedrijf: 16:30-19:30

Douche grot

 

Er is niets heerlijkers dan een douche na een intensieve sauna ronde. U heeft de mogelijkheid om af te koelen onder onze koude douche of bij een koude winterdag juist weer op te warmen onder onze warme douche. Interessant is dat vele van onze gasten vaker te vinden zijn in de douche grot dan in hun eigen badkamer.

De feiten:

2x een regendouche met handdouche daarbij
1x een koud water douche met stortdouche

Rustruimte

 

Wij hebben een sfeervolle rustruimte geïnstalleerd. Met zijn ligstoelen en tafels nodigt het uit om tussen de saunasessies te ontspannen. Een goed boek of e-reader is een aanrader! Wil je de mooiste herinneringen van de dag delen met je vrienden of familie, dan kun je in het hele huis genieten van extra sterke wifi. Let op: Zet mobiele telefoons altijd op stil zodat de andere gasten niet zwetend gestoord worden.

Wellnessvakantie in Kaprun

 

Natuurlijk is er naast ons vakantiehuis met wellness ook een ruim aanbod aan aanbiedingen voor de hele dag SPA-belevenissen in Kaprun. De Tauernspa ligt aan de rand van Kaprun. In 5 minuten ben je dan ook met de auto bij dit prachtige complex.

 

Op 20.000 m² biedt de Tauernspa met 11 zwembaden, 10 sauna’s en stoombaden een wellness-ervaring van een klasse apart. Onze kinderen hebben zelfs hun eigen Kidstein SPA. Terwijl de kinderen zich uitleven in de waterwereld, kunnen de ouders ontspannen in de saunaruimtes. Op het programma staan tal van glijbanen en panoramische sauna’s! Het aanbod wordt afgerond met een grote keuze aan schoonheids- en massagebehandelingen. Alles is geregeld voor een perfecte wellnessvakantie in Zell am See-Kaprun. Voor meer informatie vindt u hier

Adres: Tauernspa Str. 1, 5710 Kaprun

Openingstijden: 10:00-22:00

 

Ook interressant onze verdere hoogtepunten:

  • Elektrische oplaadpunt direct voor het Landhuis