Vakantiewoning met E-oplaadstation

Vakantiewoning met E-oplaadstation

Vakantie met elektrische auto in Kaprun

Een vakantie met uw elektrische auto in Landhuis Lodges Kaprun staat niets in de weg. Vanzelfsprekend bieden wij onze elektrisch gemotoriseerde gasten de volle service aan. Met onze 22KW oplaadpunt is uw elektrische voertuig weer snel inzetbaar. Natuurlijk is ons aanbod voor de vakantiewoningen met E-oplaadstation in de prijs verrekend. Overtuigd? Dan reserveert u hier meteen voor de beste prijs voor uw vakantie met elektrische auto.

Oplaadstation van Landhuis Lodges Kaprun

Technische inrichting

 

Het elektrische oplaadstation van Landhuis Lodges Kaprun laadt tot 22 KW en heeft daarmee een snelle oplaad garantie. De keba P30 wallbox is uitgerust met een 4 meter typ 2 laadkabel.

 

Hoe functioneert het oplaadstation

Ideaal gesproken geven onze gasten bij de boeking de wens aan gebruik te willen maken van een vakantiewoning met E-oplaadstation voor hun elektrische auto. Dan kunnen wij de parkeerplaats naast het oplaadpunt reserveren en heeft u gegarandeerd bij uw terugreis een volle accu. Wij stellen een mastercard ter beschikking die u nodig heeft voor het laden. Bij vragen staan wij altijd voor u ter beschikking.

Met de elektrische auto naar Kaprun

Zell am See-Kaprun heeft een lange traditie in mobiliteit. De families Porsche/Piech legden hiervoor de basis met vestigingen van hun ontwerpstudio’s. De tand des tijds heeft de focus meer op elektromobiliteit gelegd. De regio kent het belang van goede infrastructuur en toerisme met schone energie. Om deze reden is Zell am See elk jaar de locatie van een van de grootste elektromobiliteitsbeurzen in Oostenrijk – de IONICA. Dit ging gepaard met de ontwikkeling van een perfecte infrastructuur van laadpalen, die hieronder worden opgesomd.

Elektrische oplaadstations in Kaprun

 

Natuurlijk is er ook een dichte infrastructuur van oplaadmogelijkheden in Kaprun, maar ook in de omgeving zijn voldoende oplaadpunten. Naast ons vakantiehuis zijn er oplaadpunten bij de dalstations Schmittenhöhe en Kitzsteinhorn. Zo kunnen onze gasten hun auto gemakkelijk opladen tijdens een dagje uit in de bergen. Daarmee garanderen wij dan ook perfecte omstandigheden als u een vakantie plant met een elektrische auto in Kaprun. Dit zijn de adressen van de liftstations:

Vier keer dalstation Panoramabahn Kitzsteinhorn: Kesselfallstraße 64, 5710 Kaprun
Vier keer dalstation AreitXpress Schmittenhöhe: Salzachtal-Bundesstraße 22, 5700 Zell am See

Naast deze oplaadpunten bouwt Salzburg AG het netwerk verder uit. Naast laadpartners exploiteert het ook eigen snellaadstations in de regio Salzburgerland. Onder ander vinden onze gasten in Zell am See en Kaprun oplaadstation tot 150 KW. Een overzicht van alle oplaadstations vindt u hier.

Oplaadstations op de heenreis

 

Als u een vakantie plant met elektrische auto naar Kaprun, doet u er goed aan om langs de route het netwerk van elektrische oplaadpunten te raadplegen. Gelukkig is de Oostenrijkse Asfinag-snelweg bij 29 rustplaatsen uitgerust met laadpalen van 50 tot 150 en soms 350 KW. Gemiddeld vinden onze gasten ongeveer bij elke 100 km een manier om hun auto op te laden. Dus de beste mogelijkheden om met een elektrische auto naar Kaprun te reizen. De gebruikelijke oplaadstekkers passen overal. (CCS en Type2.) Hier is een overzicht van de oplaadstations voor de heenreis vanuit alle richtingen:

Vanuit Stad Salzburg komend: (A10)
Oplaadstation Golling Ost, 5440 Golling an der Salzburg.

Van Duitsland over Kufstein komend (A12)
Oplaadstation Angath Nord, 6300 Angath bei Wörgl.

Hier een totaaloverzicht van de oplaadpunten van de Asfinag