Vakantiewoningen met ski in/ski out

Vakantiewoningen met ski in/ski out

Vakantie aan de piste in Kaprun

Om precies te zijn hebben we in Landhuis Lodges vakantiewoningen met ski in & walk out. Dat heeft vele voordelen. De piste ligt op maar 300 meter vanaf het vakantiehuis. Autovrije vakantie inclusief après-ski, een familie, gezin of reisgezelschap is allemaal mogelijk. Onze gasten waarderen vooral de directe toegang tot de Kitzsteinhorn-gletsjer vanuit het stadscentrum via de 3K K-ONNECTION. Wie deze voordelen niet wil missen, reserveer dan hier de beste boekingsprijs.

Ligging van het Landhuis Lodges Kaprun

 

De opstap (Jausenstation Unteraigen) naar de piste van de Maiskogel ligt op maar 300 meter (4 minuten te voet). Voordat uw vakantie op de piste start, loopt u vanaf het Landhuis de straat hoogwaarts. Na 300 meter komt u op de piste. Na een korte afdaling kom u bij het dalstation van de Maiskogel, welke in directe verbinding is met de 3K K-ONNECTION. Indien gewenst gaat u zo verder naar de Kitzsteinhorn-gletsjer, maar u kunt ook direct naar het Landhuis terugskiën.

 

Onder deze link vindt men de precieze gps-coördinaten van de opstapplaats van de piste.  

Autovrije vakantie in Kaprun

 

Autovrije vakanties worden steeds populairder. Geen wonder, er is niets beters dan dat de auto de hele week op de parkeerplaats bij het vakantiehuis met ski in/ski out blijft staan. Onze gasten besparen daarbij veel zenuwen: vaak is het moeizaam om bij dalstations een goede parkeerplaats te vinden. Is men niet om 8:00 uur al op plaats van bestemming, dan kan het gebeuren dat men op de achterste rijen moet parkeren. De wandeling vanaf de parkeerplaats is dan vaak even ver als naar de dichtstbijzijnde bushalte. Het beste: U hoeft niet eenmaal in de auto te stappen voor een wellness-ervaring. Hier is de informatie over onze wellness-ruimte in het huis.

 

Landhuis direct aan de Maiskogel & Kitzsteinhorn

 

Met de verbinding tussen de Maiskogel en de Kitzsteinhorn-gletsjer zijn onze gasten van alle gemakken voorzien. Nog niet zo lang geleden werd de bus of auto gebruikt om enige kilometers verder naar de Kitzsteinhorn te reizen om te skiën. Tegenwoordig verbindt de MK Maiskogelbahn en de nieuwe 3K-Konnektion de 2 skigebieden. Daardoor is onze vakantiewoning met ski in/ski out een zeer geschikte plek voor een vakantie aan de piste. Buiten het skiën biedt Kaprun nog meer sneeuwplezier aan.

Activiteiten op de piste

 

Toerskiën

 

De Maiskogel is een geliefde berg om met de toerski’s naar boven te gaan. Het motto: Met de vellen op de ski de Schaufelberg omhoog. Ons Landhuis is daarbij een ideaal startpunt om een avontuur op de toerski’s te beginnen. Door de geprepareerde piste is de Maiskogel voor de ervaren bergsteiger en de beginnende toerskiër geschikt. Er zijn echter een paar principes en nuttige informatie om in gedachten te houden:

 

 

Houdt rekening met de openingstijden van de pistes:

Maandag-zondag van 08:00-18:00
Woensdag bij uitzondering tot 20.00 uur
(Let op: daarna Pistenbully’s aan een kabel)

Alpine Coaster Maisiflitzer

 

Natuurlijk hebben we ook iets voor onze jonge gasten in aanbod. De Alpine Coaster Maisflitzer is rodelplezier voor jong en oud op rails. Het voordeel: u wordt met de rodel naar boven getrokken. Let op: vergeet niet te lachen bij het fotopunt.

Openingstijden:

Maandag tot zondag 10:00-16:30
 

Preise:

Alle actuele enkele en pakketprijzen in de link hier.